Min baggrund

Jeg er uddannet skolelærer, yoga- og danselærer.

Jeg har det meste af mit liv beskæftiget mig med alternative behandlingsformer, når fysikken eller psyken trængte til et eftersyn. Den dag, hvor jeg første gang prøvede klinisk hypnose, blev jeg klar over, at det var et område, jeg måtte sætte mig ind i. Fantastiske resultater blev opnået på meget kort tid, og jeg fandt ud af, at jeg bestemt ikke var alene om den oplevelse. Jeg besluttede mig derfor at uddanne mig til hypnotisør, for derved at kunne hjælpe mennesker med mange forskellige probemer til et bedre liv – med få behandlinger og meget store resultater.
Jeg tog derfor intensive kurser i hypnose, hypnoterapi og psykoterapi hos Palle Jespersen i Vejle og åbnede min egen klinik i 2011. I efteråret 2015 tog jeg 5-PATH og 7-PATH hypnose-uddannelsen hos Louise Bohnstedt, Hypnosehust Danmark og Tonni Læbel, Hypnose Syd.
Jeg er derigennem blevet udstyret med yderligere værktøjer, der på en meget blid og skånsom måde resulterer i dybdegående og meget virkningsfulde og varige ændringer, næsten uanset hvad problemet måtte være.

Se og lyt til denne intro-video, der fortæller lidt om, hvem jeg er, min baggrund mm.

Zoe Hanna Paikjær
Hypnotisør og 5PATH-hypnoterapeut