Udtalelser

Hvordan var din oplevelse?

Kattefobi /DR3 “Katteshowet

Se hvordan Kasper, en ung mand med stor angst for katte, bliver behandlet for sin fobi via hypnose på direkte tv. - Og læs efterfølgende hans kommentarer, som han sendte til mig en uge efter udsendelsen.

Se udsendelsen her.

Kaspers mail til mig en uge senere ser således ud:

"Hej Hanna - Tak for lydfilen, og tusind tak for hjælpen! Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget det har hjulpet! Så sent som i dag så jeg en kat på vejen, hvor jeg faktisk stoppede og prøvede at lade den komme tæt på. Må indrømme at jeg var meget usikker og tvivlsom overfor hele projektet, men mine fordomme er i den grad blevet gjort til skamme!

Igen, tusind tak for hjælpen!

Venlig hilsen Kasper :-)
Stress/Angst
Hej Hanna

Hvor er jeg glad for at have lært dig og hypnose at kende.

Nu er vores travle sæson i vores forretning ved at være forbi, og jeg er dig evig taknemmelig for, at du har fået mig igennem dette forår.

De besøg jeg har haft hos dig i efteråret og vinteren, og brugen af din CD to gange dagligt har gjort, at jeg ikke er blevet stresset og helt rundt på gulvet.

Jeg kan køre på motorvejen og handle. Stressen banker på døren til tider, men nu ved jeg, hvordan jeg skal overmande den.

Jeg har meget mere overskud og energi. Min løbeture er blevet helt vilde. En anden god afstressningsmåde for mig. Jeg har trænet mig op til at kunne løbe en halv maraton. Det havde jeg i min vildeste fantasi aldrig troet jeg kunne.

Mine skulder-problemer, som jeg har døjet med i mange år, har jeg intet mærket til siden mine besøg hos dig.

Det er utroligt hvad du gør, Jeg forstår det ikke helt, men noget gør du. Du er en tryllekunstner. Det har jeg virkelig mærket i vinter og foråret.

Jeg har også anbefalet dig til flere af mine bekendte.

Dette var bare en lille hilsen og tilbagemelding til dig. For at fortælle du har virkelig gjort en forskel for mig.

Tusind tak. Havde jeg vidst, hvad hypnose gjorde ved/for mig, havde jeg prøvet det for længe siden.

Kh HJ
Sukkerafhængighed

Kære Hanna

Jeg henvendte mig til dig – fordi mit sukker og kaffe misbrug fyldte så voldsomt – og har fået en PTSD diagnose.

Mit sukker misbrug er nu blevet reduceret fra 16 krus kaffe – ca. 2 kg. Sukker om ugen, til fire kopper om dagen med lidt sukker, eller et ½ kg. Hver 14 dag. Jeg lever fantastisk, med det og det er fedt ikke at tænke på sukker hele tiden. En stor fred er kommet til mig.

Igennem dine behandlinger (2) fandt jeg ud af at sukker for mig var at overleve. NU forstår jeg bedre – det med at mine søstre på 10 og 12 år havde ansvaret for mig, i flere døgn. Jeg blev som ganske spæd overladt til dem – når min mor forlod os – og far var ude og fiske – og når jeg skreg af sult kun få uger gammel – var jeg heldig at mine søskende lavede en sutteflaske med kaffe og sukker.

Jeg har gjort brug af mange de råd du gav mig – dine behandlinger har skabt en balance i mit sind. Jeg kryber ikke langs væggen - men leve helt igennem. Jeg forsøger at elske og være stolt af mig selv.

Jeg går ture så dejligt at komme ud, har fået langt mere energi – tro og håb og styrke… takket være den styrke du gav mig!!!!!!!!

Men bedst af alt jeg slap ud af mit fængsel. Hvor jeg var fanget og ja så har jeg uden noget tabt 3 kg. På en måned…

Vil gerne anbefale dig til alle. Til tvivler vil jeg sige. Du er skånsom – direkte –omsorgsfuld – lyttende – men mest af alt yderst kompetent i forhold til behandling af voldsomme barndoms traumer.

Tusind tak fordi du findes… og fordi du gav mig mod og styrke!

Angst for motorveje og broer

Hej Hanna.

Jeg lovede dig en tilbagemelding. Jeg vil sige at det går bedre med at være lukket inde og køre på motorvejen. Jeg kører nu hverdag i lange køer og er spærret inde der, og forsøger at accepterer at min krop reagerer som den gør, men flygter ikke fra det. Prøver at kæmpe videre….Altså det går fremad ;-) Venlig hilsen ET

Sukkerafhængighed

Hej Hanna.

Du får lige en ”Kundevurdering” som vi aftalte.

Jeg kontaktede Hanna da jeg så en ”Flyer” i min postkasse. Jeg har gennem livet altid spist store mængder slik og kage – og har ikke haft vægt problemer. Min søde tand har dog det seneste års tid taget til så jeg nu helst skulle have 3 kager ved bageren i stedet for 1 og det samme med slik – og det med vægten blev også vanskeligere. Afhængigheden af slik og kager blev nærmest større end lysten til de søde sager.

Jeg talte først i tlf. med Hanna og hun mente at kunne hjælpe mig med problemet. Ved den første hypnose snakkede vi en halv times tid og hypnosen oplevede jeg som en slags behagelig og afslappende trance.

Da jeg om eftermiddagen kom forbi den lokale bager havde jeg slet ikke lyst til kage, jeg syntes kagerne var ulækre, smattede, for lyse, ubagte og klistrede. Denne oplevelse holdte i ca. 6 mdr. men så blev det jul og en del fødselsdage og jeg begyndte at spise lidt kage igen men kunne hurtigt mærke afhængigheden og skyndte mig at få en ny behandling, som virkede på samme måde. Mht. til slik har der været en vedvarende effekt.

Jeg har anbefalet Hanna til mange venner og kolleger, som også kun har positive oplevelser.

LTC”
Angst for at cykle

Hej Hanna.

Jeg er kommet op på stålhesten, og det går langsomt fremad. Jeg cykler ikke så langt og ikke særlig stærkt, og har stadig problemer med sving og andre forhindringer. Jeg er ikke så god til at få hørt på CD-en hver dag, men jeg prøver… Jeg kommer stadig til at svede vældigt, når jeg er ude på min lille tur, men i perioder tænker jeg ikke over det, når jeg cykler – det er mest, når jeg så skal bremse eller svinge, at jeg pludselig bliver usikker og bange…

- Connie
Lavt selvværd/Rødmen/Angst blandt mange mennesker

Jeg har kun rigtig gode anbefalinger at sige om hypnose, det er en utrolig effektiv behandlingsform og virkningerne ses hurtigt. Jeg har haft udfordringer som at kvitte negative tankemønstre, stoppe med overskride mine egne grænser, turde sige fra på en ordentlig måde og åbne for større selvværd/selvtillid.

Hanna grav mig 3 behandlinger. Det var ved 2. behandling at jeg virkelig mærkede at forandringer skete. En vigtig ting af behandlingsformen er at lytte til CDen som følger med. CDen er stadig et vigtigt redskab for mig at lytte til. Den giver ro og afslappelse.

Efter behandlingen er stoppet er jeg begyndt at hvile mere i mig selv, turde sige fra uden at blive flov eller rødme. Jeg er blevet meget mere rolig, og stresser ikke over småting. Jeg kan slappe af med at skulle sige noget i større forsamlinger, eller at have samtaler med skole/forældre, som er et vigtig redskab i mit arbejde som pædagog. Jeg har nu forstået, hvor vigtig det kan være at få ryddet op i rygsækken og smide al det ud der har påvirket mig i en negativ retning. Det er vigtig at tilgive mig selv, og dermed give mig selv muligheden for at sætte mig selv fri.

Mine omgivelser har også bemærket forandringer, en mere rolig og fattet mig, lader mig ikke slå ud af småting, og jeg har det som kan jeg klare hele verden.

Så jeg giver Hanna Gravgaard min varmeste anbefaling. Alle kan have gang af hypnose, og det er en mulighed for at blive kvit med negative tankemønstre fra fortiden.

- AMF
Depression

Hej Hanna.

Jeg har været rigtig tilfreds med mine behandlinger, jeg har det godt nok stadig lidt træls med mig selv, men det er noget jeg skal arbejde med. Jeg har været glad for at være hos dig og jeg vil stadigvæk anbefalde det til andre.

- Anita
Depression/Lavt selvværd

Hej Hanna

Jeg har fået tingene til at fungere efter min depression. Mit synspunkt på hypnose var jo sådan som man så i fjernsynet, hvor man skulle være en kylling el lign. Jeg havde store overvejelse for at at prøve. Men da jeg kom ind og vi havde vores samtale og efterfølgende hypnose, var jeg solgt. Jeg ved ikke, hvad der skete, men der var noget inde i mig, der blev lavet om.

Anden omgang skete der endnu mere, og jeg fik håbet tilbage, og jeg kunne se en fremtid.

Tredie omgang der var lyset åbent og jeg kan kun takke hypnosen for det.
Angst for “at være i centrum”/Eksamensskræk

Hej Hanna

Jeg har det godt og jeg tror din behandling var god for mig. Din behandling har, sammen med en masse yoga gjort mig rigtigt godt det her år. Din behandling fik mig til at se at det meditative flow i yoga kan være en form for positiv selvhypnose...herved har jeg fået dybere forståelse for hvor kraftfuld yoga kan være og hvordan jeg kan gøre noget for mine elever på dybeste plan. Og så var din behandling god for mig, fordi jeg fik vendt og sluttet fred med nogle ting. Tak for det :-)

Måske kommer jeg igen her inden eksamen, som (trods alt stadigt) volder mig en del bekymring.

Jeg er godt igang med at undervise og føler mig stærkere og stærkere.... og fået positive tilbagemeldinger juhuuh....
Søvnproblemer

Efter at have lidt af søvnproblemer igennem de sidste fem år, hvor jeg havde prøvet en del forskellige behandlingsformer uden større held, blev jeg anbefalet at prøve hypnose.

Jeg må indrømme, at jeg ikke havde større tiltro til, at det kunne hjælpe mig, nu hvor jeg havde prøvet så mange andre ting uden held. Men heldigvis besluttede jeg at give det en chance.

Jeg fik en tid hos Hanna, hvor jeg blev godt taget imod. Efter den første behandling oplevede jeg ikke den store forandring. Men efter anden behandling oplevede jeg at sove rigtig godt for første gang i et halvt år. Det var så markant, at jeg ikke var i tvivl om, at det var hypnose-behandlingerne, som havde bevirket den store ændring i min søvn.

Jeg hører min hypnose-lydfil hver aften, inden jeg skal sove, eller hvis jeg vågner i løbet af natten. Det er en meget effektiv ”sovepille”. Desuden bruger jeg den også i løbet af dagen, hvis jeg har brug for at slappe af. Det kan engang imellem stadig ske, at jeg kan ligge og ”rotere” lidt om aftenen, hvis jeg har noget jeg spekulerer på eller er frustreret over. Men i det store og hele er min søvn blevet mange gange forbedret efter mine behandlinger hos Hanna.

Jeg oplevede Hanna som en meget varm, nærværende og engageret behandler. Jeg følte mig både hørt og set, og helt tryg ved at være hos hende.

Jeg kan varmt anbefale Hanna som behandler!
Katte-fobi

Hej Hanna.

Hermed en tilbagemelding til din hjemmeside som lovet:

Jeg har fået det meget, meget bedre efter at have fået en omgang hypnose. Jeg lader mig ikke længere gå på af katte på p-pladsen tæt ved min bil. Nu tør jeg gå ud til min bil, starte den og køre som planlagt. Det kunne jeg overhovedet ikke før, hvis bare jeg så en kat .Det stresser mig heller ikke på samme måde at besøge venner, der har kat. Jeg synes, jeg efter besøget hos dig har fået kontrol over min angst. Jeg har kun været hos dig een gang, men det flyttede godt nok mine grænser. Jeg er så glad for, at jeg endelig tog mig sammen til at komme ned til dig. Livet er blevet rigtig meget nemmere nu. 1000 tak for hjælpen.

Mange hilsner SJ
Broskræk og seksuelle problemer

Hej Hanna

Lige en lille opfølgning på hvordan det går. Jeg er blevet meget mere glad og positiv. Kørsel over broen har vi til gode det er heller ikke det vigtigste lige nu. Men vi har fået et fantastisk sexliv sammen. Det er bare som at være et nyt menneske. Min hustru får julelys i øjnene. Mange tak for hjælpen

- HD
Neglebidning
Tilbagemelding fra en mor til en af mine små klienter på 8 år:
"Vi har ikke klippet A.'s negle siden hun var 3 år. I stedet har hun bidt dem langt, langt ned.
Efter 2 ture hos Zoe Hanna i Hypnose Skanderborg er der nu små hvide tipper på alle negle, og hun kan endelig prøve de fine negle-ting hun har fået i julegave.
Stor tak og mange varme anbefalinger herfra."
Se evt. den oprindelige besked under notifikationer på min facebook-side: Zoe Hanna Paikjær Hypnose Skanderborg