Om Hypnose

Hvad er hypnose?

Hypnose er en behandlingsform, der har været kendt og anvendt siden 3.000 år før Kristi fødsel, ofte dog omgærdet af en vis mystik. Mange forestiller sig, at man falder i en dyb, dyb søvn, hvor man mister kontrollen over sin egen vilje, og at man render hovedløst rundt og foretager sig skøre ting, som man efter hypnosen ikke kan huske. – Intet kan være mere forkert, når det drejer sig om klinisk hypnose/hypnose i behandlingsmæssigt øjemed..
Ganske vist betyder det græske ord “hypnose” søvn, men et mere dækkende ord for “hypnose” er “trance”. Når du bliver ført ind i hypnose, vil du hele tiden være ved bevidsthed, og du vil ikke på noget tidspunkt blive ledt til at gøre noget, der er dig imod.
Forestil dig en skala fra 1 til 6, hvor der er forskellige dybder i hypnose.. Din vågne bevidsthed ligger på “0″. Falder du i staver eller dagdrømmer, vil bevidstheden nu ligge på 1 til 2. 3, 4 og 5 er hypnotiske tilstande, hvor der kan ske terapeutisk forandringer, og behandlingen vil der give mærkbare resultater. I stadie 6 er du så dyb en hypnose, at du vil være i stand til at gennemgå en operation uden bedøvelse. Denne tilstand kaldes somnambulisme.
Træffes bedst mellem:

Behandlingsområder

Jeg har specialiseret mig inden for følgende områder: rygestop, angst, fobier, sukkertrang, stress, depression, lavt selvværd. Jeg arbejder også med problematikker som alkoholproblemer, spiseforstyrrelser, sorg, vrede, manglende selvværd, eksamensangst, migræne, søvnløshed, generthed, manglende energie, seksualitetsproblemer, koncentrationsbesvær. Listen over mulige behandlingsområder er næsten uendelig.
Der er en årsag til, hvorfor du har det, som du har det. Det er negative følelser i din krop. Kroppens måde at sige, at der noget galt, på. Signalerne kan være smerter, træthed, uoplagthed, ked-af-det-hed, magtesløshed, svigt, sorg mm., som viser sig som følelser i kroppen.
Ca. 20 % af Danmarks befolkning lider af depression, og rigtig mange tager lykkepiller eller anden form for farmaceutika. Det er dog symptombehandling, en slags plaster på såret, som ikke vil heles. Årsagen til depressionen er man nødt til at finde frem til, for at behandlingen kan lykkes, for så efterfølgende at få renset ud i de negative følelser, der er forbundet hermed. Det kan hypnosen gøre, og den kan derfor hjælpe dig. Tager du medicin, fortsætter du med det, mens du er i behandling for så siden, når du begynder at få det bedre, i samråd med din læge at trappe ud af pilleforbruget.
 • “Hej Hanna. Jeg har været rigtig tilfreds med mine behandlinger, jeg har det godt nok stadig lidt træls med mig selv, men det er noget jeg skal arbejde med. Jeg har været glad for at være hos dig og j…”

  - Depression

 • “Efter at have lidt af søvnproblemer igennem de sidste fem år, hvor jeg havde prøvet en del forskellige behandlingsformer uden større held, blev jeg anbefalet at prøve hypnose. Jeg må indrømme, at jeg …”

  - Søvnproblemer

 • “Hej Hanna, Jeg har det godt og jeg tror din behandling var god for mig. Din behandling har, sammen med en masse yoga gjort mig rigtigt godt det her år. Din behandling fik mig til at se at det meditati…”

  - Angst for “at være i centrum” / Eksamensskræk
 • “Hej Hanna. Du får lige en ”Kundevurdering” som vi aftalte. Jeg kontaktede Hanna da jeg så en ”Flyer” i min postkasse. Jeg har gennem livet altid spist store mængder slik og kage – og har ikke haft væg…”

  - Sukkerafhængighed
 • “Hej Hanna. Jeg lovede dig en tilbagemelding. Jeg vil sige at det går bedre med at være lukket inde og køre på motorvejen. Jeg kører nu hverdag i lange køer og er spærret inde der, og forsøger at accep…”

  - Angst for motorveje og broer

Hvordan virker det?

5Path Hypnoterapi er en ganske speciel behandlingsform bestående af de mest effektive og velafprøvede teknikker, der findes. Det er hurtigtvirkende og dybdegående, hvor langt de fleste klienter oplever en positiv ændring allerede efter første behandling. Systemet består af 5 faser, sat op på en logisk og struktureret måde, som sikrer gode resultater hver gang. 5Path Hypnoterapi kan effektivt og inden for kort tid fjerne årelange problematikker, typisk skal der blot 4 sessioner til. Booker du online, skal du sørge for 8-10 dage mellem hver behandling.
 • 1. behandling varer typisk 1,5 – 2 timer. Jeg fortæller dig lidt om hjernens funktioner, om hypnosen, trancen, om de muligheder, der ligger i behandlingsformen. Derpå taler vi din problematik og dine ønsker om forandring grundigt igennem. Til sidst kommer du i hypnose, hvor du får nogle effektive og brugbare redskaber, der med det samme kan hjælpe dig.
 • 2. behandling samler vi op på hypnosens indvirkning fra første behandling, retter opmærksomheden mod det, der er blevet anderledes, siden du var her første gang. Derpå kommer du i en endnu dybere hypnose end sidst, hvorefter vi afslutter med en kort samtale.
 • 3.og 4. behandling snakker vi mere om de fremskridt/ændringer, du har mærket siden sidst. Du bliver ført ind i hypnose som de to øvrige gange, og vi arbejder fortsat med at neutralisere og ændre negative overbevisninger og vaner, nøjagtig som du ønsker, det skal være. For langt de fleste slutter behandlingsforløbet her. Dog kan der hos enkelte klienter være behov for yderligere sessioner.

Tilbud om foredrag

Er I en større eller mindre gruppe, der kunne tænke sig at vide mere om hypnose, måske få et par smagsprøver på hypnose, kommer jeg gerne ud og fortæller. Ring eller skriv til mig, så finder vi et tidspunkt, der passer jer.