Børn og hypnose

Børn kan hjælpes meget effektivt gennem hypnosebehandling. Det kan være problemer i forhold til skilsmisse, dødsfald, mobning i skolen, manglende selvværd, spiseforstyrrelser mm.
Gennem mine mange års erfaring med arbejde med børn i næsten alle aldre, har jeg stor pædagogisk erfaring og indsigt. Jeg formår at gøre behandlingssituationen tryg og tillidsfuld for barnet.
Børn er meget sensitive, og når først vi har sporet os ind på problemet, varer selve hypnoseseancen ikke længe. Prisen pr behandling for børn er 600 kr.
En god ting at holde barnet for øje, at man ikke kan tvinge barnet til at gøre noget, der er imod dets vilje – heller ikke, når det er i hypnose. Forældre er velkomne i pre-samtalen, men sidder efterfølgende i et andet rum, mens hypnoterapien foregår. Da børn er meget loyale, kan der nogle gange dukke ting op, som ellers ikke ville være kommet frem, hvis far eller mor overværede hele seancen. Større børn får naturligvis lov til at vælge, om de ønsker at være alene med mig fra starten.
Børn fra ca. 6 år og opefter behandles.