Depression – Stress – Angst

Lavt selvværd - Ingen energi – Sorg mv.

Mange går til psykolog 15-20 gange, måske længere. Der kan være lang venteliste. Inden du overhovedet kan få en tid, kan der nemt gå op til ½ år, hvis du ønsker at være dækket af den offentlige sygesikring.
Ved hypnosebehandling kommer klienterne i de fleste tilfælde ud af deres problem inden for 3 behandlinger, dvs. i løbet af 3 – 4 uger.
Sammen afdækker vi årsagerne, som kan ligge helt tilbage i barndommen. I forbindelse med stress, er der ofte problemer i forhold til arbejde, familie, venner, alt for høje, perfektionistiske krav til egen formåen ” Jeg burde, jeg skulle, jeg kan ikke være andet bekendt osv.”
Din underbevidsthed forsøger at fortælle dig, hvis noget ikke er følelsesmæssigt bearbejdet. Desværre har underbevidstheden ikke et klart og forståeligt sprog, så den i ord kan sige til dig, hvad du skal gøre ved det. – Men underbevidstheden kontrollerer centralnervesystemet og hele din krop. Det betyder, at du via dia din krop får besked på, at noget er galt, for så smerter den eller spænder. Og du kan ikke slappe af.
Når vi derfor går rundt og har ondt et eller andet sted, så er det sindets måde at fortælle dig, at du skal vende din opmærksomhed indad mod dig selv. Du skal ikke acceptere en ubehagelig tilstand. Lige så pludseligt noget ubehageligt er opstået. Lige så pludseligt kan det forsvinde igen, når årsagen bliver afdækket og den følelsesmæssige gåde er løst.
Hvis du ikke får roden (årsagen) væk, er det lige som at skuffe ukrudt i haven. Det ser pænt ud i 8 dage, men kommer igen!!!
Vidste du, at 20 % af Danmarks befolkning har depression/angst?

Og vidste du, at stress ofte er en forløber for depression?

Det vil sige, at hver 5. person, du møder, har angst, depression, er stresset, tager lykkepiller. Mange kommer aldrig ud af dette pillemisbrug, de lever med det, men har det ikke godt i hverdage. De mangler livsgnist og glæde og har svært ved at se lyset for enden af tunnelen.
Det er der en mulighed for at ændre på med 3 til 4 hypnosebehandlinger. En speciel behandlingsteknik har vist, at klienterne får mere energi, bliver gladere, tror på sig selv igen, får ro og overskud i hverdagen og kommer ud af deres pillemisbrug ( i samråd og overensstemmelse med lægen).
Så hvorfor tage piller, når du kan få det bedre uden? Pillerne fjerner ikke årsagen.
I de fleste tilfælde hjælper hypnose og hypnoterapi.