Spiseforstyrrelser

Vi kender alle til at trøstespise. Det kan ramme alle og kommer i bølger. For nogle bliver det at spise dog et altoverskyggende problem. Nogle tager voldsomt på i vægt, fordi de spiser for meget eller vælger forkerte madvarer. Andre stopper næsten helt med at spise og bliver uhyggeligt tynde, men har fuldstændig styr på forbrænding og kalorieindhold. Nogle holder måske normalvægten, men lever i et helvede med store madorgier og efterfølgende fremprovokerede opkastninger.
Bag trangen til at spise for meget eller ikke spise ligger der negative følelser gemt, som vi sammen bearbejder og ændrer i positiv retning. Det kan være ønske om kontrol, trøst, straf, lede ved sig selv eller livet generelt. Sammen afdækker vi årsagerne til, at du har det, som du har det. Vi renser ud i de negative følelser og lægger derpå et ny og bedre program ind.
Anorexi og bulimi kræver normalt 3 – 6 behandlinger. Hvis du overspiser og ønsker at tabe dig skal du regne med 2-4 behandlinger..
Hypnose er korttidsterapi, og du vil mærke forandringer hurtigt. Sammen med forandringerne vil du mærke større glæde, tryghed, tillid og frem for alt tro på dig selv. Du vil have positive forventninger til både dig selv og andre.